Bărbat din Odorheiu Secuiesc, dat în urmărire generală. Se sustrage arestării preventive

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În data de 17 iunie 2022, Curtea de Apel Tg. Mureș a emis mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului Pethő Attila din Odorheiu Secuiesc. Întrucât persoana în cauză se sustrage măsurii preventive dispuse de instanța de judecată, poliția a dispus darea sa în urmărire.
În 24 martie 2022, Judecătoria Odorheiu Secuiesc a dispus condamnarea lui Pethő Attila la o pedeapsă de 6 luni și 10 zile închisoare, cu suspendarea executării pedepsei pentru comiterea infracțiunii de hărțuire având ca victimă o femeie din Odorheiu Secuiesc. Atât partea vătămată cât și inculpatul au făcut apel împotriva sentinței emise de instanța de fond, cauza aflându-se în prezent pe rolul Curții de Apel Tg. Mureș.
Persoana respectivă este cunoscută pentru agresarea a doi polițiști locali din Odorheiu Secuiesc (în 2019 și 2021).
„Dorim să precizăm că persoana respectivă a agresat în două rânduri colegi de-ai noștri. Astfel, în 2019 a agresat grav un polițist local, iar în luna decembrie a anului trecut, în timpul legitimării şi-a pus în mișcare autovehiculul și a acroșat un polițist local, cauzându-i leziuni acestuia.”, informează Poliția Locală a Municipiului Odorheiu Secuiesc. 
În cazul în care vedeți persoana urmărită sau aveți informații privind locul în care se găsește, apelați la numărul de urgență 112, sau poliția la numărul de telefon 0266-211-125, Totodată,  puteți sesiza telefonic dispeceratul Poliția Locale a Municipiului Odorheiu Secuiesc la numărul 0266-210-210.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy