Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Bătrân de 78 de ani accidentat de o mașină

Biciclist de 78 de ani accidentat de un autoturism pe D.N.E. 578, în comuna Lăzarea, pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers. 

Săptămâna trecută, H.A. de 78 de ani, din comuna Lăzarea, se deplasa cu o bicicletă pe D.N.E. 578, pe raza localităţii sale de domiciliu, a efectuat un viraj la stânga cu intenţia de a intra pe strada Veress, fără să se asigure, moment în care a fost acroşat de un autoturism aflat regulamentar în depăşirea sa, condus de P.I. de 58 de ani, din comuna Remetea.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea biciclistului, niciunul dintre cei implicaţi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *