Bătrână de 84 de ani lăsată fără banii ”puși de-o parte”, de o consăteancă

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Economii de peste 2.000 de lei, sustrase de la o bătrânică de 84 de ani din comuna Frumoasa, recuperate de polițiști de la o tânără de 19 ani, consăteană cu victima.

La data de 25.01.2019, în urma unor activități specifice de cercetare și investigație, desfășurate cu un deosebit profesionalism la nivelul Postului de Poliție Frumoasa, a fost identificată G.O. de 19 ani, din localitate, bănuită de comiterea unui furt din locuință.

Din datele și indiciile obținute de polițiști până la acest moment rezultă că, la data de 20.01.2019, persoana în cauză a pătruns în locuința consătenei sale B.E. de 84 de ani, de unde a sustras 2.100 de lei, bani ”puși de-o parte” de bătrânică din pensia lunară în ultimii ani.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști, întreaga sumă fiind restituită păgubitei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy