Bătrânel de 79 de ani din Ciceu, amenințat cu moartea de fiul său. A fost emis ordin de protecție

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Ordin de protecţie provizoriu emis de poliţişti pe numele unui bărbat de 45 de ani, care a provocat scandal în repetate rânduri şi l-a ameninţat cu moartea pe tatăl său, un bătrânel de 79 de ani din comuna Ciceu.

La data de 22.10.2019, în jurul orei 14:00, Postul de Poliţie Ciceu a fost sesizat de un localnic de 79 de ani, despre faptul că fiul său, în vârstă de 45 de ani, este în stare de ebrietate, provoacă scandal și îl amenință cu moartea.

În urma verificicărilor efectuate poliţiştii au stabilit că fiul locuieşte la domiciliul tatălui, între cei doi existând o stare conflictuală mai veche, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, iar în cazul de faţă situația a degenerat într-un scandal mai amplu şi în ameninţări, motiv pentru care tatăl a solicitat intervenţia Poliției.

În aceste condiţii, poliţiştii au emis pe numele bărbatului de 45 de ani un ordin de protecție provizoriu, conform prevederilor Legii nr.217/2003, pentru prevenirea și combaterea violenței domestice.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy