Bătrânel din Săcel, jefuit în casă de o tânără femeie din Frumoasă

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Poliţiştii harghiteni au identificat o femeie de 25 de ani, din comuna Frumoasa, bănuită de furtul a 2.200 de lei, din locuinţa unui bătrânel din comuna Săcel.

La data de 28.02.2019, prin activităţile specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate la nivelul Postului de Poliţie Săcel, în cauzele penale aflate în lucru cu autor necunoscut, a fost identificată B.A. de 25 de ani, din comuna Frumoasa, bănuită de comiterea unui furt din locuinţă.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti până la acest moment rezultă că, la data de 18.01.2019, cea în cauză a pătruns în locuinţa unui bătrânel de 73 de ani, din comuna Săcel, de unde a sustras 2.200 de lei.

Poliţiştii atrag atenţia asupra faptului că există date şi indicii rezonabile potrivit cărora, femeia în cauză se deplasa în diferite localități și intra în curţi sau locuințe, în special unde locuiesc persoane vârstnice, sub pretextul de a vinde diferite bunuri și profitând de neatenția părţilor vătămate sustrăgea diferite sume de bani, în speță de sub lenjeria patului.

Astfel, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale a celei în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt”, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy