Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Băutura la volan, în trend la nivelul județului Harghita! Polițiștii au întocmit cinci dosare penale în ultimele zile

În cele trei zile de la sfârşitul săptămânii, IPJ Harghita informează că au fost  întocmite cinci dosare penale, pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Primul dintre cei cinci conducători auto turmentaţi a fost depistat pe strada Tompa Laszlo din municipiul Odorheiu Secuiesc, fiind vorba despre un localnic de 53 de ani, care avea 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Al doilea un bărbat de 60 de ani, din comuna Gălăuţaş, depistat la volanul unei autoutilitare, în localitatea sa de domiciliu, avea 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Al treilea, depistat pe D.N. 13/A, în oraşul Vlăhiţa, este un localnic de 47 de ani, care avea 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Protagonistul celui de-al patrulea caz, un bărbat de 36 de ani, din comuna Remetea, care avea 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cseres Tibor din localitate, în fața Primăriei, a acroșat un ansamblu de vehicule condus de un consătean de-al său, în vârstă de 37 de ani.

Tot la Remetea s-a produs şi celălalt accident rutier din această perioadă, în care un localnic de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 153/C, în localitatea sa de domiciliu spre comuna Ditrău, având 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, a circulat pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de o consăteană de 30 de ani, pe care a şi accidentat-o.

În toate aceste cauze au fost întocmite dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului, la încadrarea juridică a ultimului adăugându-se şi vătămare corporală din culpă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.