Stagii de practică plătite la CJ Harghita – oportunități pentru tinerii absolvenți de facultate

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Consiliul Județean Harghita oferă din nou posibilitatea efectuării unui stagiu de practică plătit pentru zece tineri absolvenți de facultate. 

În fiecare an, Consiliul Județean Harghita primește tineri în cadrul programului său de stagii plătite. Este o oportunitate excelentă pentru candidați de a dobândi cunoștințe teoretice și practice și de a-și construi o carieră, chiar în cadrul instituției.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor la concursul organizat pentru ocuparea celor 10 posturi în cadrul Programului de Internship,  din care 2 posturi pentru absolvenții cu studii  în inginerie, este 1 iulie.

Programul se desfășoară pe o perioadă de 5 luni consecutive și perioada de activitate va fi considerată vechime în muncă și  în specialitatea studiilor.

Pentru mai multe informații referitoare la conținutul dosarului, bibliografia de concurs și datele la care vor fi susținute probele se pot obține accesând pagina  http://judetulharghita.ro/recrutare.html.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy