Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Borboly Csaba: ”Să nu îl așteptăm pe Papa Francisc într-o atmosferă de ură”

Primarii din zona Ciuc se pregătesc să ia o poziție fermă

Să dăm deoparte orice fel de scandal, să ne concentrăm la vizita Pape Francisc! – acesta este apelul public pe care l-a făcut Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita. „Certurile, declarațiile de ură – mai ales cele din interiorul comunităților – sunt nevrednice acestei perioade în care îl așteptăm pe Papa Francisc. Acesta este motivul pentru care rog pe toată lumea ca în această perioadă să nu ne ocupăm cu teme publice controversate, să nu domnească negativismul, ci să ne îndreptăm atenția asupra vizitei Papei Francisc. Acest lucru este valabil și în cazul cimitirului militar de la Valea Uzului, noi ne pregătim să luăm o poziție fermă în acest caz, însă înainte de toate ne dorim să îl așteptăm cum se cuvine pe Sfântul Părinte”, a afirmat președintele consiliului  județean.

Primarii din zona Ciuc și președintele consiliului județean, la întrevederea care a avut loc miercuri au decis că vor lua o poziție fermă în privința cimitirului de la Valea Uzului, în acest sens se vor organiza mai multe programe despre care vor fi comunicate în zilele care urmează.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.