Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

BRASSAÏ 2021- expoziție de fotografie de presă

Vernisaj: joi, 13  ianuarie 2022, ora 18:00

Miercurea Ciuc, Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita

Expoziția va fi vernisată de dl. Szűcs László, președintele Uniunea Jurnaliștilor Maghiari din Romania

Expoziția poate fi vizitată zilnic 24 de ore până la data 2 februarie 2022.

În primăvara anului 2021, Asociația Jurnaliştii Maghiari din România (MÚRE)  anunța cea de-a șasea ediție a concursului  de fotografie de presă BRASSAÏ. Din cele peste patru sute de lucrări trimise de cei șaisprezece de participanți, juriul a selectat aproximativ cincizeci de lucrări pentru prima expoziție. După expoziția introductivă de la Oradea, publicul de la Miercurea Ciuc se poate familiariza cu materialul selectat din lucrările depuse la concurs. În expoziție sunt prezinți Barabási Attila Csaba, Albert Levente, Huszár Szilamér, Kerekes István, Kocsis Csaba, Móricz Sabján Simon, Ótos András, Pongrácz Panni, Sarány István, Sánta István Csaba, Sinka Pál, Szigeti Vajk István și Szekeres Attila.

Expoziția se organizează respectând măsurile sanitare obligatorii în vigoare. Intrarea se face pe baza certificatului verde.

Organizatori: Consiliul Județean Harghita, Centrul Cultural Județean Harghita, Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita, Uniunea Jurnaliștilor Maghiari din România, Hargita Népe.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.