Bulbuk Márton de la Primăria Miercurea Ciuc încă nu a demisionat …

0

Articol disponibil în: Română

Vă povesteam recent de un personaj interesant de la Primăria Miercurea Ciuc, pe numele său de făptuitor Bulbuk Márton (clic aici pentru articol). Din ce am văzut noi că face acest domn l-am bănuit de inteligență, dar verificând e-mailul de la redacție și negăsind nicio informare legată de demisia lui sau de vreun autodenunț ne vedem nevoiți să-i dăm o mână de ajutor.
Acest domn deține două firme: una direct PRO TECHNICA SRL și una prin interpuși, rude din partea soției, CONINS SRL. Cu aceste firme, dar în special cu prima, prestează lucrări în subantrepriză la firma SC Tectum Company SRL. Și de aici devine interesant pentru organele de anchetă penală. Firma SC Tectum Company SRL are nenumărate lucrări pe care le execută pentru primăria din Miercurea Ciuc iar de verificarea lucrărilor se ocupă, ce să vezi … Bulbuk Márton.
Concret, primăria unde lucrează Bulbuk Márton dă bani la Tectum și Tectumul la Pro Techica lui Bulbuk Márton. Așa se ajunge ca lucrările efectuate de firma lui Bulbuk Márton să fie verificate de Bulbuk Márton în calitatea sa de mare verificator de la primărie.
Desigur că firmele controlate de Bulbuk Márton nu apar în acte ca având relații comerciale directe cu municipalitatea, dar în mod indirect indulgența verificărilor efectuate de Bulbuk Márton la lucrări este unsă cu alte lucrări de multe ori supraevaluate date firmelor marelui verificator.
Aceste aspecte sunt foarte ușor de verificat de anchetatori iar suspiciunile de mită mascată în spatele lucrărilor este la fel de simplu de verificat deoarece firma care contractează de la primărie lucrări și subcontractează firmelor lui Bulbuk Márton oferă prețuri duble în comparație cu cele oferite celorlalți subcontractanți care prestează aceleași servicii ca firmele lui Bulbuk.
Pentru a ușura și mai mult munca anchetatorilor, le sugerăm și unde să caute ca să vadă care sunt lucrările efectuate de acest băiat deștept care nu vrea să înțeleagă nici în ruptul capului că e un corupt care trebuie să demisioneze și mai ales ar trebui să se autodenunțe cât mai are timp.
Iată două documente de lucrări verificate de Bulbuk și de la care a încasat și el ca subcontractant.
centralizatorraport-executie

Nu știu dacă înțelege ceva domnul Bulbuk Márton, dar în decursul timpului am văzut mulți ca el care și-au recunoscut faptele în fața anchetatorilor când era deja prea târziu ca să mai poată scăpa cu suspendare. De când am scris primul articol curg documentele, fotografiile, reclamațiile și telefoanele în care oamenii ne spun opinia lor despre acest domn. Au primit așa de multe informații că majoritatea nici nu știm ce e cu ele … ne documentăm încă în speranța că ne scutește domnul Bulbuk de muncă de investigație jurnalistică și demisionează după care face de bună voie o vizită pe la DNA …

I.R.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy