Campania „ALĂTURI DE VETERANI”, la Harghita

0

Articol disponibil în: Română

În perioada 27-29 aprilie 2021, reprezentanți ai Brigada 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu” și Centrul Militar Județean Harghita, vor oferi cadouri și diplome omagiale, veteranilor de război din județul Harghita.

În această perioadă de grea încercare pentru întreaga națiune, poporul român are nevoie mai mult ca oricând de aprinderea luminii speranței în izbândă, astfel, în contextul manifestărilor organizate cu prilejul Zilei Veteranilor de Război – 29 Aprilie 2021 și premergător Sărbătorilor Pascale, Brigada 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu” și Centrul Militar Județean Harghita se alătură campaniei „ALĂTURI DE VETERANI”, organizată de Ministerul Apărării Naționale în parteneriat cu Asociația „Alături de Eroi”.

Organizatorii își propun să aducă o rază de speranță și recunoștință fiecărui veteran de război, prin oferirea de diplome și pachete cu produse tradiționale.

Toate activitățile desfășurate cu ocazia Zilei Veteranilor de Război se vor organiza cu respectarea măsurilor stabilite de autorități pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

În fiecare an, la 29 aprilie se sărbătoreşte Ziua Veteranilor de Război, instituită prin Hotărârea de Guvern nr. 1222/2007. În toate garnizoanele din ţară au loc ceremonii militare şi religioase la monumentele dedicate eroilor din cel de-Al Doilea Război Mondial, adunări solemne ale asociaţiilor de veterani de război, spectacole şi activităţi de îngrijire a monumentelor şi cimitirelor eroilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy