Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Cantitate importantă de ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii harghiteni la Atid, de la un bărbat de 27 de ani, din comuna Corund

Cel în cauză a fost reţinut pe 24 de ore, iar autoturismul său a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, cu tot cu cele 20.000 de ţigarete de contrabandă transportate

La data de 15.05.2019, în jurul orei 13:15, în cadrul unei acţiuni specifice desfăşurată în traficul rutier din comuna Atid, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care circula pe D.J. 135, condus de un bărbat de 27 de ani, din comuna Corund.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit în portbagajul autoturismului 1.000 de pachete de țigări, care nu aveau aplicate banderole de marcaj.

Astfel, faţă de bărbatul de 27 de ani a fost luată măsura reţinerii pe 24 de ore, iar cele 20.000 de ţigarete au fost ridicate în vederea confiscării, ca şi autoturismul folosit, care a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *