Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ce jocuri de noroc îți pot aduce premiul cel mare?    

Sunt jocuri și jocuri, așa cum am învățat cei mai mulți de-a lungul timpului, din experiența noastră de jucători visători. Nu toate sunt câștigătoare, nu toate îți testează răbdarea, cum nu toate îți satisfac cerințele sau așteptările, cum la fel de bine nu toate îți garantează mulțumirea. În definitiv, nu toate sunt cum arată maxbet online, majoritate nu dispun de bonusuri de fidelizare, cele mai multe nu sunt mobile friendly sau responsive și uneori te condiționează când vine vorba despre retrageri. Dar noi vrem să vorbim aici despre acele jocuri care te încântă, care iți pot aduce premiul cel mare și fără de care nu ai putea sta când intri la o sesiune dintr-un casino online.

 

Aici nu mai este vorba, însă, despre a fi subiectiv, ci mai degrabă rațional, căci doar anumite partide iți pot aduce câștiguri mai mari decât altele și ar fi chiar o risipa să le ignori, când totul se afla atât de aproape de tine. Ba chiar nici nu mai contează ce fel de format preferi, dacă vrei ceva cu cărți sau cu zaruri, dacă îți place cele mai nou sau ceva clasic. Contează să fii deschis la oportunități și la ideea de a avea profituri. Pentru că uneori nu este vorba doar despre a crede în noroc, ci despre a face că șansele tale să fie influențate de factori precum statistici.

 

Loteria

 

Se spune că cei mai mulți milionari au fost făcuți de la jocurile de loterie. Aici chiar nu poți influența cu absolut nimic șansele tale, dar poți fi suficient de încrezător că soarta iți vă surâdă și să nu spui niciodată niciodată. Cu versiuni precum Mega Millions, Powerball, EuroMillions sau SuperEnalotto cam toate au la bază același principiu: alegi niște numeri și speri că acelea să fie extrase la tragerea la sorți.

 

Cam din aceeași categorie ar trebuie menționat și jocul Bingo, care este asemănător, dar mai complex.

 

Faptul că se joacă atât de ușor poate fi un avantaj: joacă cât mai mulți. Dar asta nu înseamnă că vor fi și mai mulți câștigători – de regula premiile se cumulează, iar premiul cel mare ajunge, de regula, să fie revendicat doar de o persoana. Iar dacă vrei să ispitești destinul, nici nu trebuie să selectezi tu numerele în care crezi, ci să lași un generator să facă asta pentru tine.

Sloturile

 

Jocurile de păcănele sunt la fel de accesibile și de prietenoase cu jucătorii, că nici măcar nu au nevoie să fie cunoscute prea bine pentru a putea fi jucate. Sunt foarte intuitive chiar și de către cei mai neexperimentați, care au nevoie doar de ceva indemanare și, desigur, de un gram de noroc, să spere că vor bifa premiul cel mare – indiferent ce înseamnă asta.

 

Las Vegas’ Megabucks, Microgaming’s Mega Moolah sau NetEnt’s Mega Fortune sunt câteva dintre jocurile de sloturi care au făcut cei mai mulți milionari. De altfel, aici se bifează și un record: în 2013, un software anonim acorda premiul de aproape 40 de milioane de dolari unui individ extrem de invidiat. La fel că la loterie, nu ai nevoie de strategie, ci mai degrabă să cauți jocurile care au un RTP în jur de 96%

 

Poker

 

jocurile de poker au fost și sunt în continuare asociate cu ideea de îmbogățire, de avuție, de lux și opulență. Poate și pentru că a fost considerat mult timp un joc la care se impunea un anumit statut social și ideea de a dispune de un anumit buget, înainte de a fi acceptat la masa. Altfel, foarte mulți s-au și îndatorat, în goana lor de a impresiona sau a fi acceptați la mesele cu un astfel de joc de noroc.

 

Pokerul este unul dintre puținele jocuri care poate oferi profituri pe termen lung, iar prin îmbunătățirea calităților de joc, îți poți crește șansele de câștig. Pentru că aici chiar contează cum gestionezi bugetul, cum urmărești mișcările oponentului și cum anticipezi mutările sau deciziile altora, dar mai ales cum calculezi ce vei face tu, ascuzându-ți însă temerile sau satisfacțiile.

 

Pasionații acestui tip de joc pot participa la diverse turnee de tip campionat, unde se întrec cei mai buni, iar premiile sunt de ordinul milioanelor de dolar.

Blackjack

 

Blackjack este unul dintre cele mai strategice jocuri pe care le poți încerca și care îți da foarte multe șanse de a câștiga în fața casei, cu condiția să știi ce ai de făcut. Dacă te-ai și preocupat să studiezi despre statistici, despre teorii de joc, despre diverse sfaturi, recomandări și tips&rtrick care să te avantajeze, atunci cu siguranță că te poți îmbogăți în scurt timp. Cu și mai mult noroc, poți bifa un jackpot progresiv, dacă nimerești combinația colecția de cărți.

 

Cunoscut și că 21, jocul de Blackjack face referire la ideea de a face o sumă a cărților de 21 – sau aproape de acest număr. În competiția dintre dealer și câștigător, va câștiga cel care a făcut acest total sau care se apropie cel mai mult, în funcție de valoarea cărților (2-10 au valoare lor, figurile valorează 0, iar asul poate fi 11 sau 1, cum se dorește) sau de decizie (se poate face HIT adică se mai ia o carte, STAND nu se mai ia, DOUBLE DOWN se dublează miză, SPLIT când se formează cate o mana pe fiecare carte cu aceeași valoare sau SURRENDER când te poți retrage).

 

Concluzie

 

O să observi, dacă nu ai făcut-o deja, că nici cei mai iscusiți jucători nu vor căștiga mereu, dar mai ales nu când își doresc ei. Căci asta este realitatea, că ne place sau nu, nimic nu este planificat. Așa cum nici noi nu putem ști cum se termina un film, o propoziție, o întâlnire sau… un joc.

 

Credem, însă, că experiență își poate spune cuvântul, în unele situații, motiv pentru care încurajăm exploatarea jocurilor de noroc în versiune demo, pentru că măcar să îți faci o idee către ce anume te aventurezi. Și nu accepta provocări mari, înainte de a avea niște limite impuse – atât că timp, cât și că buget. Nu știi niciodată când soarta iți vă surâde, așa că să faci bine atunci să fii mândru de tine că ai luat decizii bune și inteligente, nu doar în lumea virtuala, cât și în viață personală.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.