Cea de-a doua sesiune a proiectului BREAK FREE, la Liceul Teoretic „Salamon Ernő” din municipiul Gheorgheni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 30 mai 2024, într-un cadru dinamic și captivant, a avut loc cu succes cea de-a doua sesiune a proiectului BREAK FREE, la Liceul Teoretic Salamon Ernő din municipiul Gheorgheni.
Evenimentul a reunit peste 140 de elevi ai claselor a X-a, într-o interacțiune plină de energie și entuziasm.

La acest simpozion au fost invitate doamna Mathé Annamária, psiholog clinician cu o vastă experiență și o tânără care a împărtășit din propria sa luptă cu dependența de droguri.

Adolescenții au fost încurajați să adopte o atitudine proactivă în fața ispitelor, să solicite sprijin atunci când se confruntă cu tentații și să se bazeze pe suportul familiei, pe prietenii sinceri și pe mentorii educaționali în care au încredere. Este esențial să nu ezite să caute ajutor specializat.

La finalul activității, elevii au primit materiale cu logo-ul proiectului BREAK FREE (tricouri și sticle personalizate) fiind încântați să promoveze mesajul de a face alegeri sănătoase.

BREAK FREE este un proiect de prevenire a consumului de droguri inițiat de Rotary Club Gheorgheni în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Harghita prin Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității și Inspectoratul Școlar Județean Harghita.

Scopul său este să amplifice nivelul de conștientizare în rândul adolescenților și tinerilor cu privire la repercusiunile nefaste ale consumului de droguri.

Proiectul se desfășoară în instituțiile educaționale din municipiul Gheorgheni.

BREAK FREE se remarcă ca o inițiativă de semnificație majoră în abordarea și sensibilizarea comunității cu privire la problemele asociate cu consumul de droguri.

  • informații și foto furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy