Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cea de-a XIX-a ediție a Universității de Vară Izvoru Mureșului își deschide mâine porțile

Miercuri, 14 septembrie 2022, după participarea la praznicul Înălțării Sfintei Cruci în cadrul Mănăstirii Ortodoxe Izvoru Mureșului,  de la ora 11:30, la  Complexul Sportiv Național vor debuta lucrările „Universității de Vară Izvoru Mureșului”.

Se va desfășura cea de-a XIX-a ediție, având drept temă  eforturile concentrate „Pentru o Românie a secolului XXI unită sub semnul tricolorului și al idealului național.”

„Păstrăm vie flacăra românismului în Transilvania și lansăm un mesaj de unitate pentru frații români din provinciile istorice care în prezent din păcate nu se regăsesc în interiorul granițelor Patriei Mamă.”,  este mesajul transmis de Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș.

La lucrări vor participa cursanți din țară şi de peste hotare: Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Albania, Macedonia și din diaspora, reprezentanți ai românilor din județele Covasna, Harghita și Mureș, ai romano-catolicilor din Moldova, conferenţiari din principalele centre universitare ale ţării şi din străinătate, ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române, reprezentanți ai societății civile și ai mass-media.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.