Cele mai slabe filme despre jocuri de noroc

0

Articol disponibil în: Română

În trecut am vorbit și am scris foarte multe recenzii despre jocuri și activități de cazino sau care sunt cel puțin potrivite pentru cei pasionați de aceste activități. Iar printre aceste activități se numără și vizualizarea filmelor create de echipe specializate. Hollywood-ul este plin de filme care au legătură cu fenomenul de cazino, iar printre aceste filme se află și câteva pelicule care nu au primit foarte multe aprecieri de-a lungul timpului. Așadar, pentru a te ajuta să nu pierzi și mai mult timp atunci când încerci să găsești un film potrivit pentru tine, iată care sunt filmele despre jocuri de noroc pe care nu ar trebui niciodată să le încerci.

 

Runner Runner

 

Lista noastră începe cu un film care chiar de la primele minute părea a fi unul destul de promițător având în vedere actorii și acțiunea. Cu toate acestea, îți recomandăm să iei cele 90 de minute de durată a filmului și să le folosești pentru o sesiune la Winbet casino deoarece este posibil să ai mai mult de câștigat. Vizionarea acestui film este maxim potrivită pentru momentele în care chiar ai epuizat toate filmele de nișă și poate vrei să vezi cum arată și un film cu un buget ceva mai mic sau care nu a performat la fel de bine. În orice caz, iată ce avem de spus despre acest film și faptul că abia a reușit să producă ceva profit după ecranizările din toată lumea.

Actorul principal al acestui film este Justin Timberlake, iar acesta este probabil motivul pentru care filmul a primit destul de multe șanse înainte de a se lansa. Runner Runner a fost lansat pentru public în anul 2013, iar de atunci a reușit să acumuleze o notă medie pe IMDB de doar 5.6/10. Acțiunea legată de gambling este una destul de cunoscută și încadrează filmul într-un gen de crimă și dramă. Filmul are 90 de minute, iar directorul principal a fost Brad Furman. Cu un buget de 30 de milioane de dolari, Runner Runner a reușit să strângă 62 de milioane de dolari la nivel internațional.

 

Toate semnele erau bune. Ben Affleck era și el pe lista de cast, Anthony Mackie și mulți alții. Cu toate acestea, filmul nu a livrat așa cum se aștepta toată lumea. Audiența a fost câștigată cu un trailer foarte bun, dar rezultatele care au fost făcute publice după terminarea proiectului nu au reușit să creeze o conexiune suficient de bună încât să facă privitorii să se îndrăgostească de aceste filme. Una peste alta, scenariile nu s-au potrivit deloc personajelor, iar legătura dintre acestea și privitori abia dacă se simțea. Dacă erai în sala de cinema, ai fi observat că majoritatea celor care se aflau în sală nu erau aproape deloc interesați de cum se va desfășura acțiunea în continuare.

Oceans Twelve

 

Ajungem apoi la un film cu un buget triplu care deși a reușit să genereze 362 de milioane de dolari în încasări totale, nu a putu să fie la fel de lăudat precum alte filme de top din această nișă. Oceans Twelve a fost lansat în 2004, cu mult timp înaintea lui Runner Runner. Bugetul total pentru acest film a fost de 110 milioane de dolari, durata filmului a fost cu 5 minute peste 2 ore, iar director principal a fost Steven Soderbergh. Nota medie pe care a reușit să o genereze încă de la lansare este de 6.5/10. Nu este o notă foarte rea, dar nici una care să te inspire să adaugi acest film pe lista principală pentru vizionare.

 

Probabil că vorbim deja despre acest film, ai reușit să îți reamintești despre ce este vorba, dar nu știai că este unul dintre cele mai slabe filme cu tematică de cazino din lume. Trebuie să avem în vedere faptul că acesta este al doilea film din serie și prin prisma succesului primei părți, îl putem declara un eșec. Nu se compară nici măcar 1% cu primul film și tocmai de aceea nu a reușit să primească aprecierea publicului. Și de această dată vedem un cast cu aceleași nume celebre. Cu toatea acestea, ceva trebuie să se fi întâmplat cu echipa de scenariști deoarece calitatea scenariului nu este nici măcar aproape de a fi la fel de calitativă. Evident că după un film cu foarte mult succes, este greu să poți crea o variantă la fel de bună, mai ales că este vorba despre o potențială continuare. Filmul nu a livrat și din păcate este acum unul dintre filmele care a dezamăgit cel mai mult. Încasările au fost mari, dar doar pentru că pasionații știau deja de primul film.

Hangover 3

 

Pentru că seria Hangover a avut un succes imens pe tot globul, trebuie să îl includem și noi în lista noastră. Din nefericire, Hangover 3 a fost un film cu totul special prin prisma eșecului pe care la avut în comparație cu restul seriei. Bugetul a fost destul de mare, numărul de actori, recuzită și elemente necesare fiind destul de mare. Cu toate acestea, Hangover 3 nu a reușit să genereze nici măcar la fel de mult precum Oceans Twelve. Din nefericire, criticii de pe IMDB au reușit să ofere acestui film o notă medie de doar 5.8/10, filmul fiind lansat tot în 2013. Este vorba de o comedie strâns legată de un fir narativ plin de ilegalități.

 

Ceea ce totuși trebuie să subliniem despre acest film este că nu a fost nici pe departe un film 100% despre gambling sau cazino. Este o comedie unde au fost incluse câteva trimiteri și referințe la acest mediu de jocuri. Filmul începe cu o premisă asemănătoare precum și precedentelor. Dar pe parcurs, vei observa că acel ritm amuzant și voia bună se pierd complet lăsând în urmă un gust amar și o senzație foarte neplăcută. Având în vedere succesul primelor două filme, Hangover 3 ar fi trebuit să nu fie lansat niciodată.

 

Concluzie

 

Cele mai slabe filme despre jocuri de noroc sunt catalogate astfel datorită notelor și părerilor generate de mediul online. Dacă tu le consideri filme bune, atunci este sunt bune din punctul tău de vedere. Trebuie să recunoaștem că și noi apreciem fiecare film din această listă pentru că totuși, este foarte multă muncă în spate.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy