Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Centrul de Sănătate Vlăhiţa a fost dotat cu un aparat de analiză cu rezonanţă magnetică (RMN)

Joi, 18 mai, a fost predat Centrului de Sănătate Vlăhiţa  un aparat de analiză cu rezonanţă magnetică (RMN) de mici dimensiuni, care va identifica anomaliile la nivelul membrelor.

În cadrul unei prezentări,  Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita a spus că aparatul a fost achiziționat în urmă cu câțiva  de către Consiliul Județean Harghita și relocat acum pentru a lărgii serviciile medicale pentru locuitorii microregiunii. Examinările funcționează și gratuit, în cadrul sistemul asigurărilor de sănătate.

Dr. Konrád Judit, managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, a remarcat elanul și atitudinea pozitivă a celor care lucrează la Centrul de Sănătate Vlăhița, precizând că serviciile din cadrul ambulatoriului centrului sunt lărgite în continuu, în momentul de față fiind disponibile consultațiile de psihiatrie, chirurgie, boli interne, fizioterapie, neurologie, urologie, ginecologie. Radiologia funcționează cu mai multe aparate performante, pe lângă examinările radiologice se efectuează mamografie și rezonanță magnetică. Pe de altă parte,  funcționează și un punct de recoltare pentru analize medicale, deocamdată contracost.

Programările se efectuează pe următoarele numere de telefon: 0266 246016, 0758 250733
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.