Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Centrul de vaccinare amenajat de primăria Bălan, funcțional din 15 februarie

Centrul de vaccinare amenajat de primăria Bălan a fost autorizat, motiv pentru care, de luni, 15 februarie 2021, acesta va fi funcțional.
„În primă etapă se pot înscrie pentru vaccinare persoanele cu vârsta între 18 și 55 de ani, conform recomandărilor autorităților medicale, pentru vaccinul AstraZeneca. Urmează să revenim cu informații, în funcție de deciziile autorităților în domeniu și de aprovizionarea cu doze de vaccin.
 Dorim să mulțumim doctorilor care au acceptat să deservească acest centru, sub coordonarea D-lui Dr. Ilicov Sergiu.”, se precizează într-o informare a primăriei orașului Bălan. 
Cei care doresc să se înscrie pentru vaccinare o pot face prin următoarele metode:
– Prin intermediul medicului de familie;
– Prin call center, la numărul unic 0214 144 425;
Pentru cazurile sociale, vă rugăm să luați în considerare informațiile prezente mai jos:
Unitățile administrativ- teritoriale, prin intermediul structurilor de asistență socială, întocmesc liste cu persoanele imobilizate sau nedeplasabile, aflate la domiciliu, împreună cu asistenții personali ai acestora, dacă au și cu membrii de familie care locuiesc în aceeași gospodărie care doresc vaccinarea împotriva COVID-19. În acest sens vă adresăm rugămintea ca persoanele aflate în această situație să contacteze Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Bălan.
Menționăm că în cazul persoanelor imobilizate sau nedeplasabile, care doresc vaccinarea împotriva COVID- 19, se va organiza o echipă mobilă de vaccinare care se va deplasa la domiciliul persoanelor în cauză.
DATE DE CONTACT: PRIMĂRIA BĂLAN, DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ, Persoană de contact, TOADER ALEXANDRA, TEL. 0736.777.459Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *