Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

CFR asigură trenuri speciale în perioada vizitei Papei Francisc

CFR Călători  a anunțat că în perioada desfășurării călătoriei apostolice a Papei Francisc în România, are în circulație capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă, pentru asigurarea mobilității cetățenilor.

Se va suplimenta cu vagoane capacitatea de transport a trenurilor aflate în circulație și s-au introdus 11 trenuri speciale spre /dinspre Miercurea Ciuc – 1 iunie.

În zilele evenimentelor, pentru asigurarea unui transport în condiții optime, toate aceste trenuri suplimentare vor avea regim de rezervare obligatorie a locurilor, iar legitimațiile de călătorie vor putea fi cumpărate și online.

Pentru gestionarea fluxurilor de pelerini, biletele la trenurile suplimentare au fost puse în vânzare începând din data de 15 mai, eșalonat, iar prioritate au grupurile organizate de către Arhiepiscopii şi Episcopii sau autorități locale.

Pentru evitarea supra-aglomerării CFR Călători roagă pe toți pasagerii: să își programeze din timp călătoria către zonele de desfășurare a manifestărilor; să folosească toate trenurile puse la dispoziție de CFR Călători; să îşi cumpere cu anticipație legitimaţiile de călători, utilizând toate canalele de distribuție: online, casele de bilete din gări și agenții de voiaj, automate de vânzare bilete din gări.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să contacteze numărul de telefon 021/9521 sau să acceseze adresa pontifex.ro.

Sosiri – conform comunicatului CFR

Plecări – conform comunicatului CFR

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *