Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cinci străzi din Odorheiu Secuiesc, fără gaze naturale – vineri, 30 aprilie

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale vineri, 30 aprilie, începând cu ora 9:00, pe următoarele străzi din municipiul Odorheiu Secuiesc: Croitorilor, Constructorilor, Lăcătușilor, Lakatos István și Keresztvápa.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, începând cu ora 14:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.