Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Circula cu un autoturism neînmatriculat, care avea numerele de înmatriculare ale unui alt autovehicul, dar și acelea expirate de peste 4 ani

 

Polițiștii au depistat în traficul rutier un autoturism neînmatriculat, care avea numerele de înmatriculare ale unui alt autovehicul, dar și acelea expirate de peste 4 ani.

La data de 24 decembrie 2020, în jurul orei 14:40, un echipaj de poliție rutieră aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Odorheiu Secuiesc, a oprit pentru control un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii, care circula pe strada Ugron Gabor.

În urma legitimării conducătorului auto polițiștii au stabilit că acesta este un bărbat de 53 de ani, din comuna Mărtiniș, iar prin verificările efectuate în bazele de date s-a constatat că pentru numerele de circulație provizorii respective a fost eliberată o autorizație de circulație provizorie, care a fost valabilă în perioada 25 iulie – 21 august 2016, pentru un autoturism ce aparținea unei alte persoane.

În aceste condiții, în cauză s-a întocmit dosar penal, pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat și punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

  • IPJ Harghita
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *