Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

CJ Harghita organizează un workshop în cadrul Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor

Consiliul Județean Harghita tratează cu prioritate sprijinul tinerilor și educația lor, deoarece migrația forței de muncă și fenomenul de drenarea creierelor (brain drain) reprezintă o problemă actuală în mai multe țări din Europa.

Subiectul reprezintă o provocare din mai multe puncte de vedere și este necesară o propunere comună și o rezoluție optimă pentru dezvoltarea unei strategii de educație și de ocuparea forței de muncă în Europa. Astfel, Consiliul Județean Harghita organizează un workshop în cadrul Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor, care va avea loc în data de 9 octombrie 2018, ora 14:30 la SQUARE – Bussels Convention Centre The Arc, sala 400 din Bruxelles, Belgia.

Vă așteptăm să alăturați evenimentului nostru și să înregistrați până la 28 septembrie 2018 la adresa : https://europa.eu/regions-and-cities/_en (cod eveniment: 9WS137). #EURegionsWeek
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.