Clipe DRAMATICE pentru un muncitor! A ajuns la spital după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un bărbat de 38 ani a fost internat în spital, după ce un mal de pământ s-a surpat joi peste el, în timp ce lucra la realizarea canalizării în comuna Plăieşii de Jos.

Primarul din comună, Andras Zoltan, a declarat pentru Agerpres că bărbatul, angajat al unei firme care efectuează lucrările de introducere a canalizării, încerca să monteze panourile de protecţie în şanţul săpat în acest sens şi, întrucât în zonă terenul este nisipos, malul de pământ s-a surpat peste el.

AMBULANȚA A AJUNS IMEDIAT LA LOCUL INCIDENTULUI

Potrivit sursei citate, la faţa locului a ajuns imediat ambulanţa din localitate, muncitorul fiind ajutat să respire cu ajutorul unui tub cu oxigen, iar Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă a început acţiunea de scoatere a acestuia de sub malul de pământ.

Ulterior, intervenţia a fost preluată de pompierii profesionişti de la Detaşamentul Miercurea Ciuc al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, bărbatul fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu o autospecială de la Serviciul de Ambulanţă Harghita.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, Demeter Ferenc, a declarat că potrivit primelor investigaţii, muncitorul a suferit o fractură de stern, iar starea sa este una satisfăcătoare, urmând să fie internat la secţia de chirurgie şi să i se facă o evaluare amănunţită a stării de sănătate.

Sursa: voceatransilvaniei.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy