Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cloud: spațiu și timp dedicat tinerilor

Festivalul Cloud va întâmpina Generația Z într-o locație nouă, cu o ofertă muzicală variată, artiști de renume și teme de actualitate. Evenimentul care a fost lansat anul trecut a avut un real succes.

Locația festivalului din acest an este unul mai special, curțile interioare ale străzii Petőfi. Prin combinarea curților din Zengő Tér, Atrium și a școlii Waldorf, se va creea un spațiu natural, ușor accesibil, dar care, în același timp, se încadrează în procesul început de Hackathon-ul de pe strada Petőfi.

Vorbind despre conceptul festivalului, viceprimarul Sógor Enikő a amintit despre efortul conducerii municipiului de a căuta modalități de contact și de colaborare cu tinerii orașului având vârste între 13 și 26 de ani. Pentru atingerea acestui scop a fost lansat o consultare cu organizațiile de tineret din oraș, au creat paginile de Instagram și TikTok a Primăriei și a fost înființat un Consiliu consultativ pentru tineret. Dar cel mai important punct de legătură cu Generația Z s-a dovedit a fi festivalul Cloud și ClouDays. Aceste evenimente au menirea să ofere divertisment și educație alternativă într-un cadru organizat aproape tot timpul anului.

Viitorul orașului poate fi construită doar cu tineri sănătoși din punct de vedere fizic și psihic. „Cloud acoperă ambele domenii, iar acest lucru este ceea ce îl face cu adevărat unic„, a subliniat consilierul local Trandafir-Orbán Tímea.

Evenimentul Cloud se bazează în primul rând pe o serie de prezentări, în blocuri de mai puțin de 15 minute, având teme precum inspirația, social media, cariera, viața conștientă, relațiile personale și tehnologia. Prezentările vor fi completate de concerte al invitaților de renume din România și Ungaria, dar și a trupelor debutante. Vor fi organizate petreceri, workshop-uri, evenimente sportive și de artă.

Intrarea de o zi la festivalul costă 20 de lei până la ora 21:00 și 30 de lei după ora 21:00. Abonamentele pentru trei zile sunt disponibile la prețul de 50 de lei.  Pentru cele mai noi informații urmăriți paginile de Facebook și Instagram ale Festivalului CLOUD Youth.

informații furnizate de Biroul de presă al Primăriei municipiului Miercurea Ciuc
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.