Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Coliziune auto la Odorheiu Secuiesc

La data de 29 decembrie 2021, în jurul orei 14:00, o femeie de 38 de ani, din localitatea Lupeni, în timp ce conducea un autoturism, în Odorheiu Secuiesc, pe D.N.13/A, către localitatea sa de domiciliu, a acroșat un autoturism, condus de un bărbat, de 36 de ani, din Odorheiu Secuiesc.

„Inițial, s-a stabilit faptul că, în urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale, deoarece niciuna dintre persoanele implicate nu a acuzat vătămări. Ulterior, s-a constatat că în urma producerii accidentului, au suferit leziuni, atât conducătoarea auto, cât și o femeie, de 37 de ani, din Odorheiu Secuiesc, pasageră în cel de-al doilea autoturism.”, a transmis IPJ Harghita.

În momentul producerii accidentului, conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea  cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor, care au dus la producerea accidentului.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.