Coliziune auto pe raza localității Ciucsângeorgiu. Două persoane au fost rănite

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În data de 04.01.2023, ora 19:23, Poliția municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe raza localității Ciucsângeorgiu a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.

„Din cercetările efectuate, a rezultat că un bărbat, de 23 ani, din Ciucsângeorgiu, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 132C, în direcția Ciucsângeorgiu – Bancu, s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară, trecând peste marcajul longitudinal continuu, și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un consătean, de 41 ani.
În urma impactului, ambii conducători auto au suferit leziuni corporale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc. Totodată, în urma evenimentului în cauză, ambele vehicule implicate au fost avariate. Cei doi conducători auto au fost examinați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”, a informat IPJ Harghita.

A fost deschis dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc, spre competentă soluționare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy