Coliziune auto pe raza localității Vlăhița. Unul dintre autovehiculele implicate în accident era radiat din circulație

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Marți,  2 august, ora 14.25, un tânăr de 23 ani, din Vlăhița, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi cu autovehiculul, înmatriculat într-un stat al Uniunii Europene, pe care îl conducea pe raza localității susmenționate, nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 54 ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, județul Covasna, care la rându-i era angrenat în efectuarea unei ieșiri dintr-o parcare.

„Evenimentul rutier s-a soldat cu avarierea ambelor vehicule. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul condus de tânăr era radiat din circulație din data de 01.06.2022, motiv pentru care s-a procedat la ridicarea permisului de conducere și a plăcuțelor de înmatriculare.”,  a informat IPJ Harghita.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy