Coliziuni între bicicliști și autoturisme, în Odorheiu Secuiesc și Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Joi, 17 august, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Miercurea Ciuc au intervenit la un un eveniment rutier, produs pe o stradă din localitate.

Echipa de cercetare a constatat, din primele cercetări, că un conducător auto, de 59 de ani, din localitatea Sânsimion, în timp ce ar fi efectuat manevra de mers înapoi a vehiculului a acroșat un bărbat de 55 de ani, din Miercurea Ciuc, care se deplasa în calitate de biciclist.
Biciclistul a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind zero.
”, a transmis IPJ Harghita

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Tot azi, în jurul orei 15:50, polițiștii din cadrul Poliției Odorheiu Secuiesc au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier produs pe o stradă din localitate.

Din primele cercetări efectuate, de către echipa de cercetare, a rezultat faptul că un tânăr de 14 ani, în timp ce se deplasa pe trotuar, în calitate de biciclist, a intrat în coliziune cu un autoturism, care ieșea din curtea unui imobil, condus de un bărbat de 45 de ani.
Tânărul a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital pentru a-i fi acordate i grijii medicale.
Cele două persoane implicate în accident au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
”, a informat IPJ Harghita.

Cercetările sunt continuate de polițisti, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy