Consiliul Județean Harghita așteaptă în continuare din partea cetățenilor semnalarea problemelor de pe drumurile județene

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Borboly Csaba: Sunt luate în serios acele sesizări care nu iau în derâdere munca colegilor

Pe adresa de e-mail [email protected] cetățenii pot semnala problemele apărute pe drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Județean Harghita.

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, a subliniat în mai multe rânduri faptul că vor fi luate în considerare doar acele sesizări care nu iau în derâdere activitatea colegilor, apreciind buna intenție a celor care vor să fie parteneri ai instituției.

Ieri, președintele Consiliului Județean Harghita s-a aflat în zona Odorhei unde, la momentul unei vizite pe teren, pe sectorul de drum dintre Oțeni și Nicolești, utilajele societății care asigură întreținerea pe acest drum au sosit la fața locului.  Pe acest sector de drum se execută lucrări temporare de întreținere, astfel drumul nu poate suporta greutatea camioanelor cu bușteni.

În acest sens, Consiliul Județean Harghita, din cauza condițiilor meteorologice, a decis prelungirea suspendării Autorizațiilor Speciale de Transport(AST) până pe 27 februarie a.c.

O altă situație semnalată a fost cea de pe sectorul de drum spre Valea Uzului, între Sânmartin și Eghersec. Lucrările pe acest sector de drum au fost recent finalizate și au o garanție de 5 ani, astfel, antreprenorul va efectua lucrările necesare.

Borboly Csaba a mai ținut să aprecieze că dezinformarea nu este în beneficiul nimănui și că reabilitarea și construirea drumurilor trebuie lăsată pe seama specialiștilor.

  • informații și foto furnizate de Biroul Consiliului Județean Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy