Hargita Megye Tanácsa továbbra is várja a polgárok bejelentéseit a megyei utakkal kapcsolatos problémákról

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Borboly Csaba: Azokat a panaszokat veszik komolyan, amelyek nem gúnyolják a kollégák munkáját

A Hargita Megye Tanácsának igazgatása alá tartozó megyei utakon felmerülő problémákat az [email protected] e-mail címen jelenthetik be a polgárok.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke több alkalommal is hangsúlyozta, hogy csak azokat a panaszokat veszik figyelembe, amelyek nem gúnyolják ki a kollégák munkáját, értékelve azoknak a jó szándékát, akik az intézmény partnerei szeretnének lenni.

Tegnap Hargita Megye Tanácsának elnöke Udvarhely térségében járt, ahol egy helyszíni szemle alkalmával az Ócfalva és Miklósfalva közötti útszakaszon karbantartást végző cég gépei érkeztek a helyszínre.  Az útnak ezen a szektorán ideiglenes karbantartási munkálatokat végeznek, ezért az út nem bírja el a fakitermelő teherautók súlyát.

Ezzel kapcsolatban Hargita Megye Tanácsa az időjárási viszonyok miatt úgy döntött, hogy idén február 27-ig meghosszabbítja a különleges szállítási engedélyek (AST) felfüggesztését.

Egy másik jelentés az Úzvölgye felé vezető úton, Csíkszentmárton és Egerszék közötti részre vonatkozik. Az út ezen szakaszán nemrég fejeződtek be a munkálatok, amelyekre 5 év garancia van, így a kivitelező elvégzi a szükséges munkálatokat.

Borboly Csaba azt is hangsúlyozta, hogy a félretájékoztatás senkinek sem használ, és az utak helyreállítását és építését szakemberekre kell bízni.

  • információk és fotó: Hargita Megye Tanácsának sajtóirodája

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy