Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Consiliul Județean Harghita, reacție imediată la primele semne de iarnă

În data de 9 noiembrie, în sistem de videoconferință, a fost convocată ședința de îndată a Consiliului Județean Harghita, fiind aprobate cele două hotărâri aflate pe ordinea de zi care rezolvă prompt întreținerea curentă pe timp de iarnă a drumurilor județene, pentru lotul 4, aferent DJ138A, Băile Harghita.

Astfel, în urma aprobării atribuirii directe a serviciilor de deszăpezire, societatea consiliului județean, Întreținere Drumuri Harghita va asigura, începând de miercuri, 10 noiembrie,  , condiții de trafic în siguranță pe drumul județean care duce spre Harghita Băi.

Întreținere Drumuri Harghita SRL asigură serviciile de întreținere și în zona Ciucul de Sus.

În prezent, procedura de achiziție publică inițiată de Consiliul Județean Harghita pentru serviciile de deszăpezire, în perioada 2021-2024, este blocată, din cauza contestațiilor, așadar pentru a asigura întreținerea de iarnă pe drumurile județene a fost găsită o soluție de contractare a unor antreprenori, cu care instituția a mai avut contract, prin procedură simplificată de invitație la negociere.

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, i-a îndemnat pe conducătorii auto să-și echipeze corespunzător mașinile pentru sezonul de iarnă și să semnaleze orice problemă  serviciului de dispecerat, la numărul de telefon 0266207774 sau pe mail la dispecerat@judetulharghita.ro .
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.