Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Consiliul local din Miercurea Ciuc a hotărât anularea majorărilor de întârziere a impozitelor

Luni, 16.11.2015, s-a ținut ședința extraordinară a Consiliului Local, Miercurea Ciuc. La propunerea viceprimarului Antal Attila, consiliul a hotărât să acorde facilități fiscale constând în anularea în cotă de aproximativ trei sferturi a majorărilor de întârziere a taxelor și impozitelor locale. ,,Să lăsăm, parte mare a majorărilor de întârziere. Acum am aprobat o hotărâre de bază, firește o procedură  pe care o putem implementa în practică.” – a declarat Antal Attila.
Pe baza acestei hotărâri, persoanele juridice și fizice care au restanțe la taxe și impozite,ăn urma completării unei cereri, vor fi anulate penalitățile de întârziere cu 73,3%. Cei îndreptățiți trebuie să completeze o cerere simplă aprobată printr-o anexă la hotărâre și să o depună la Serviciul Taxe și Impozite al Primăriei. Consiliul Local a profitat de prerogativele Noului Cod Fiscal, dar de fapt au ieșit în avantaj cei care nu au achitat la zi taxele și impozitele locale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.