Consiliul local din Miercurea Ciuc a hotărât anularea majorărilor de întârziere a impozitelor

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Luni, 16.11.2015, s-a ținut ședința extraordinară a Consiliului Local, Miercurea Ciuc. La propunerea viceprimarului Antal Attila, consiliul a hotărât să acorde facilități fiscale constând în anularea în cotă de aproximativ trei sferturi a majorărilor de întârziere a taxelor și impozitelor locale. ,,Să lăsăm, parte mare a majorărilor de întârziere. Acum am aprobat o hotărâre de bază, firește o procedură  pe care o putem implementa în practică.” – a declarat Antal Attila.
Pe baza acestei hotărâri, persoanele juridice și fizice care au restanțe la taxe și impozite,ăn urma completării unei cereri, vor fi anulate penalitățile de întârziere cu 73,3%. Cei îndreptățiți trebuie să completeze o cerere simplă aprobată printr-o anexă la hotărâre și să o depună la Serviciul Taxe și Impozite al Primăriei. Consiliul Local a profitat de prerogativele Noului Cod Fiscal, dar de fapt au ieșit în avantaj cei care nu au achitat la zi taxele și impozitele locale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy