Cum alegi cele mai bune pătuțuri pentru copii

0

Articol disponibil în: Română

Pătuțul este cel mai adesea, elementul central din camera unui copil. Asta chiar dacă în primele luni se poate regăsi în camera părinților. Pătuţurile pentru copii sunt disponibile în game variate – diverse mărimi, forme, culori şi modele pentru toate gusturile şi nevoile unei familii.

Dar, alegerea celor mai bune pătuțuri de lemn pentru copii trebuie să se facă cu cea mai mare girjă, deoarece copilașul trebuie să se simtă în largul său și să doarmă cât mai confortabil în pătuț timp de mai mulți ani.

Pătuțurile din lemn sunt alegerea ideală pentru  copilași

Față de modelele din metal, lemnul nu este rece la atingere. Lemnul este un material natural și călduros, mai solid și mai durabil.

De asemenea, modelele de pătuțuri din lemn sunt cele care oferă un design atemporal care merge de minune cu orice stil. Este ideal pentru cea mai frumoasă și călduroasă ambianță din camera copilului, mai clasică sau mai modernă.

Mai poate oferi un stil mixt și atemporal pentru camera copilului. Dacă ai doi copii sau mai mulți, de vârste diferite, care împart aceeași cameră, vei fi cu siguranță satisfăcut de calitatea materialelor folosite pentru patuturi din lemn și de rezultatul obținut.

Cea mai bună alegere pe care o poți face sunt fără doar și poate, pătuțurile din lemn masiv

Acest model de pat din lemn natural pentru copii și bebeluși oferă un o încadrare solidă din lemn masiv în nuanțe naturale sau de alb. Sunt modele de pătuțuri atemporale și elegante și se vor potrivi de minune atât unei fete, cât și unui băiețel.

Pătuțurile din lemn te ajută și să te bucuri de cel mai frumos design scandinav. Designul scandinav este cel care privilegiază materialele naturale și culorile mai sobre. Modelele de pat din lemn pentru copii în nuanțe de alb sau în nuanțe naturale sunt deci perfecte pentru o cameră a copiilor în acest stil.

Aceste modele de paturi vor merge de minune cu alte stiluri de mobilier cu un model mai nordic.

Este de preferat deci să alegi mai ales lemnul masiv pentru a echipa camera unui copil, în special din motive ecologice. Dar și pentru că acest tip de lemn este mai sănătos. Poți alege materiale precum stejarul sau fagul a căror robustețe nu mai trebuie să fie dovedită sau pinul, un material mult mai abordabil. Vor fi foarte apreciate deci pentru latura sănătoasă și naturală pe care o aduc pentru camera copiilor.

Lemnul, cel mai nobil material autentic și în tendințe este cu alte cuvinte, cea mai bună alegere pe care ai putea să o faci pentru patul copilașului tău. Te vei putea bucura de un mobilier de o calitate superioară și se poate folosi pentru paturi de cele mai variate mărimi. Te vei putea bucura de cel mai frumos pat, unic în felul său, cu o estetică incomparabilă. Ce poate fi mai frumos?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy