Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cupa Călimani la Alergare Montană

Mai sunt aproape două săptămâni până la START-ul primei ediții a Cupei Călimani la Alegare Montană iar noi abia așteptăm să ne revedem cu vechii prieteni, iubitori de munte, și să cunoaștem alții noi, transmit organizatorii.

Punctul de START/FINISH este la Cabana Lomaș, poziția cabanei fiind ideală pentru plecare în ture pe Masivul Călimani, aflându-se la confluența pârâurilor Lomaș și Puturosul, într-o poiană foarte șmecheră. Drumul de acces până la cabana este în stare bună, putând fi parcurs cu aproape orice tip de autoturism.

Am încercat să cuprindem în cele două trasee zonele cele mai sălbatice și spectaculoase din zonă astfel că veți fi purtați pe poteci marcate cât și pe unele neamenajate. Traseul lung pleacă de la Cabana Lomaş (1000m), urcă pe Valea Lomăşiţei până pe Vârful Reţiţis (2021m) și apoi coboară pe poteci ascunse înapoi la cabană.

Așa că vă așteptăm să veniți și să vă convingeți cu propriile voastre simțuri, să asimilați magia locului și să descoperiți prin alergare sălbăticia neatinsă a Călimanilor.

Și după cum v-ați obișnuit deja la competiția de schi de tură, la finish vă așteptăm c-un gulyás, exact așa cum se face-n Ardeal, și un adevărat ospăț în poiană.

http://cupacalimani.ro/inscriere/
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.