Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Cursuri de torturi, deserturi monoporţii și modelare isomalt la Odorheiu Secuiesc

Torturile monoporţii sunt la mare căutare în cofetăriile europene, fiind tot mai des solicitate şi de către consumatorii din ţara noastră.

Cursul este organizat de Asociația Specialiștilor din Panificație și Gastronomie PanGast.Ro

Începutul lunii noiembrie vă aduce două cursuri foarte solicitate de cursanţi: între 5-6 noiembrie 2018 – Curs de Torturi monoporţii, iar în perioada 7-8 noiembrie 2018 – Modelare isomalt. Ambele cursuri vor fi organizate la Odorheiu Secuiesc. Înscrierile sunt în plină desfăşurare, momentan mai sunt locuri libere. Locurile sunt limitate, aşadar grăbiţi-vă să prindeţi loc la cursul dorit! Pentru detalii sau înscrieri la aceste curs contactaţi organizatorii la telefon: 0756 610 883 sau pe adresa: info@pangast.ro.

Curs de torturi şi deserturi monoporţii,
5-6 noiembrie 2018

Torturile monoporţii sunt la mare căutare în cofetăriile europene, fiind tot mai des solicitate şi de către consumatorii din ţara noastră. Maestrul cofetar, premiat la concursuri de cofetărie internaţionale va prezenta alături de reţetele aferente, 15 torturi şi deserturi inedite, iar cursanţii vor experimenta întreg procesul tehnologic de preparare, montare şi decorare.

monoportii

Cursul va avea loc în perioada 5-6 noiembrie 2018, timp în care participanții vor învăţa să realizeze să monteze şi să decoreze 15 sortimente diferite de torturi monoporţii şi deserturi.

Produsele realizate la curs vor impresiona atât prin gustul delicios asigurat de combinaţia de ingrediente sănătoase şi nutritive, cât şi prin aspectul deosebit, irezistibil pentru clienţi.

 

Modelare zahăr/isomalt tras, suflat şi turnat,
7-8 noiembrie 2018

Poate cele mai impresionante decoraţii şi piese artistice de cofetărie sunt cele obţinute prin tehnica suflării în zahăr sau Isomalt, un derivat al zahărului cu aplicaţii variate în cofetărie.

Puteţi învăţa această tehnică inedită, la un nou curs de modelat Isomalt şi zahăr în perioada 7-8 noiembrie 2018. La acest modul puteţi învăţa să realizaţi cele mai impresionante decoraţii, elemente florale şi sculpturi artistice având ca materie primă exclusiv zahărul şi ruda acestuia – Isomaltul.

isomalt

Veţi învăţa să topiţi zahărul la temperatura optimă, să îl turnaţi, să îl trageţi pentru a-i conferi un aspect mătăsos, dar şi să modelaţi la cald materia primă şi să îmbinaţi elementele pentru a obţine flori, compoziţii florale, panglici în mai multe culori, globuri, decoruri pentru torturi şi chiar piese artistice mai simple.

Program: prima zi între 9.00-18.00, a doua zi între 8.00-16.00.

 

 




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *