Dan Tanasă: „Nu s-au mai construit școli, grădinițe, nu există proiecte, totul este numai despre pandemie”

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: Fachin Radu

 

Cunoscutul activist pentru apărarea drepturilor românilor din Covasna, Harghita și Mureș, jurnalistul Dan Tanasă denunță suspendarea tuturor proiectelor pentru români de către politicienii aflați la guvernare, dar și în opoziție, sub acoperirea pandemiei de COVID-19.

S-a creat impresia în spațiul public că de 9 luni de zile singura problemă este pandemia de COVID. În realitate, cum să cred că preocuparea Guvernului Orban este sănătatea oamenilor, când România este principalul exportator de carne vie, de femei la produs și de copii. În România mor anual 50.000 de oameni de cancer. Vedem pe cineva din clasa politică interesat de cancer? Peste 23.000 de oameni mor în România anul din cauza poluării aerului„, a explicat Tanasă în cadrul unei emisiuni televizate.

Nu s-au mai construit școli, grădinițe, nu există proiecte, totul numai despre pandemie. N-au venit măștile pentru persoanele defavorizate, 700.000 de copii se culcă în fiecare seară în România flămânzi și nu au acces la educație„, a mai adăugat jurnalistul.

Dan Tanasă, președintele Asociației Civice pentru Demnitate în Europa și jurnalist independent deschide lista din județul Mureș a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare, în apărarea românilor din Covasna, Harghita și Mureș în special, dar și a intereselor românești la nivel național.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy