Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

De ce să îți amanetezi mașina? Câteva motive

În timp ce majoritatea oamenilor se gândesc la obiecte care pot fi amanetate, mintea lor gravitează adesea în jurul unor lucruri precum metale prețioase, electronice și bijuterii fine. Cu toate acestea, s-ar putea să treacă cu vederea un obiect pe care îl folosesc aproape zilnic. Acum oricine își poate amaneta mașina pentru a obține un credit.

Bani cash pe loc

Ai o urgență, ai primit o factură neașteptată sau ai nevoie de o sumă mai mare de bani pentru a duce la bun sfârșit un proiect de renovare? Dacă da, nu ești singurul. De fapt, cu toții am fost într-o situație în care am avut nevoie de o sumă rapidă de bani la un moment dat. În timp ce băncile reprezintă o opțiune potrivită, cine are timp să completeze nesfârșitele hârtii și să treacă printr-o mulțime de verificări, să aștepte câteva zile sau săptămâni, pentru bani?

Împrumuturile de tip amanet auto, pe de altă parte, reprezintă o modalitate ușoară de a obține bani în câteva minute, nu în câteva zile. Și este atât de simplu: Tot ce ai nevoie pentru a amaneta mașina, camionul sau motocicleta este un act de identitate valabil, un titlu de proprietate și de mașină, evident.

Aprobare garantată

Dacă vrei să obții un împrumut de tip amanet auto folosind mașina ta dar ești îngrijorat de faptul că istoricul tău nu este unul perfect, avem vești bune pentru tine: împrumutul va fi aprobat fără probleme! Casele de amanet care oferă împrumut de tip amanet auto nu își supun clienții la verificări intruzive de credit și de fonduri. Acest lucru se datorează faptului că împrumuturile cu titlu de vehicul sunt garantate în totalitate de valoarea mașinii sau a camionului și nu se bazează pe nimic din ceea ce s-a întâmplat în trecut. Și, din moment ce nu implică agenții de raportare a creditelor, în cazul improbabil în care nu poți îndeplini termenii împrumutului, istoricul tău de credit nu va fi afectat.

Mașina ta este păstrată în siguranță

Nu trebuie să îți faci griji cu privire la siguranța mașinii tale. În timp ce mașina ta este în amanet, ești încă proprietarul acesteia. Mașina ta este păstrată în siguranță până când creditul este achitat integral. Mașina se va afla în garajul auto propriu, monitorizat 24 de ore din 24. După semnarea contractului, mașina se poate vedea oricând, inclusiv online. în plus, va fi returnată în aceeași stare – kilometraj, aspect, funcționare.

Acces imediat la bani

Spre deosebire de împrumuturile tradiționale, modelul de creditare de tip amanet auto este lipsit de birocrație.

Tot ce trebuie să faci este:

  • să stabilești o întâlnire cu furnizorul de împrumut
  • să îți duci vehiculul la sediul creditorului pentru a fi evaluat
  • să alegi dacă accepți sau nu oferta de împrumut care ți se face
  • să formalizezi acordul în scris
  • să predai vehiculul pe toată durata împrumutului.

Fondurile sunt transferate în contul tău bancar, de obicei în aceeași zi. Iar după ce ai rambursat împrumutul și dobânda convenită, vehiculul îți va fi returnat.

Finanțare instantanee pentru cheltuieli neprevăzute

Atunci când te confrunți cu costuri din ce în ce mai mari generate de proceduri medicale de urgență sau reparații ale casei, amanetarea unei mașini este o modalitate rapidă și ușoară de a accesa fonduri suplimentare. Poți achita într-un timp scurt datoria și poți plăti ceea ce datorezi furnizorului de împrumut în rate și pe o perioadă extinsă.

Nu sunt necesare multe documente: Este foarte ușor să îți amanetezi mașina. În majoritatea din cazuri, tot ce ai nevoie este un act de identitate, plus actele mașinii sau ale bunului, cu condiția ca mașina să îți aparțină.

Dosarul tău de credit nu este afectat: Atunci când îți amanetezi mașina apelând la o casă de amanet auto de renume, împrumutul nu este înregistrat la biroul financiar. Astfel, în cazul în care ai nevoie să prelungești împrumutul sau nu îl poți rambursa, vei găsi împreună cu casa de amanet la care ai apelat o soluție.

Evaluare corectâ: Atunci când te adresezi unei case de amanet și aceasta îți evaluează mașina, poți primi pânâ la 75% din valoarea autoturismului.

Confidențialitate

Casa de amanet auto este un furnizor de credite înregistrat și privat. Atunci când apelezi la serviciile unei case de amanet auto, poți fi liniștit știind că îți respectă intimitatea și că tratează fiecare client în parte și fiecare tranzacție cu cea mai mare confidențialitate și seriozitate. În niciun caz nu va împărtăși sau vinde detaliile clienților unor entități terțe.

Atât timp cât nu ai datorii restante la mașină și o deții în totalitate, îți poți amaneta mașina pentru bani. S-ar putea să te surprindă cât de ușor este să îți amanetezi mașina! Întregul proces de aplicare este extrem de simplu, pune mâna pe telefon și sună sau completează formularul de contact și vei fi contactat și ghidat de-a lungul întregului proces.

Amanetarea mașinii poate părea un proces intimidant, dar nu este deloc așa. Dacă ești în căutarea unei soluții rapide, pe termen scurt, pentru a dobândi un anumit capital fără a trece printr-un proces lung de verificare a creditului la o bancă sau la o altă instituție financiară – amanetarea mașinii la o casă de amanet auto de încredere ar putea fi cea mai bună opțiune pentru nevoile tale actuale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.