Az autó is zálogba adható, ha hirtelen pénzre van szüksége

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Míg a legtöbb embernek olyan zálogba adható tárgyak jutnak eszébe, mint a nemesfémek, az elektronika és a finom ékszerek, előfordulhat azonban, hogy figyelmen kívül hagynak egy olyan tárgyat, amelyet szinte naponta használnak. Most már bárki zálogba adhatja autóját, hogy kölcsönhöz jusson.

Készpénz azonnal

Vészhelyzetben van, váratlan számlát kapott, vagy nagyobb összegre van szüksége egy felújítási projekt befejezéséhez? Ha igen, akkor nem ön az egyetlen. Valójában mindannyian voltunk már olyan helyzetben, hogy gyorsan szükségünk volt egy pénzösszegre. Míg a bankok életképes megoldást jelentenek, kinek van ideje végtelen papírt kitölteni és rengeteg ellenőrzésen átmenni, napokat vagy heteket várni a pénzre?

Ezzel szemben az autó zálogba adása egyszerű módja annak, hogy percek, nem pedig napok alatt készpénzhez jusson. És ez ilyen egyszerű: Az autó, teherautó vagy motorkerékpár zálogba helyezéséhez csak egy érvényes személyi igazolványra, és természetesen az autóra vonatkozó tulajdonjogi aktára van szükség.

Nem kell aggódnia autója biztonsága miatt. Amíg az autó zálogban van, továbbra is az Ön tulajdonában van. Az autó biztonságban van a kölcsön teljes visszafizetéséig. Az autó saját garázsban lesz, 24 órás felügyelet mellett, a szerződés aláírása után az autó bármikor megtekinthető, online is, átvételi állapotában kapja vissza.

Az autózálogház bejegyzett és privát hitelszolgáltató. Amikor egy autózálogház szolgáltatásait veszi igénybe, nyugodt lehet, hogy tiszteletben tartják az Ön személyes adatait, és minden egyes vásárlót és tranzakciót a legnagyobb bizalmassággal és komolysággal kezelnek. Semmilyen körülmények között nem osztják meg az ügyfelek adatait harmadik féllel.

Mindaddig, amíg nincs adóssága az autón, és azt teljes mértékben birtokolja, készpénzért zálogba adhatja autóját. Meg fog lepődni, milyen egyszerű zálogba adni autóját! Az egész jelentkezési folyamat rendkívül egyszerű, hívjon telefonon, vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, kapcsolatba lépnek önnel, és végigvezetik az egész folyamaton.

Az autó zálogba adása megfélemlítő folyamatnak tűnhet, de egyáltalán nem az. Ha gyors, rövid távú megoldást keres egy összeg megszerzésére anélkül, hogy hosszú hitelellenőrzési folyamaton kellene keresztülmennie egy bankban vagy más pénzintézetben – az autó zálogba adása egy megbízható megoldás.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy