Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Deputatul UDMR, Bende Sándor este preocupat doar să aplaneze situația, nu să o soluționeze

Foto: Ziar Harghita

În ciuda celor din Ditrău, care nu vor să vadă niciun străin pe posturile vacante de muncă din comună, patronii au făcut demersurile necesare pentru angajarea a încă cinci muncitori din Sri Lanka și Nepal. Se preconizează că în aproximativ două săptămâni, tot la fabrica de pâine vor sosi noii muncitori străini.

Deputatul UDMR, Bende Sándor a declarat cu jumătate de gură că din puntul lor de vedere aceștia sunt bineveniți.

Atâta timp cât în România a venit și lucrează cu acte legale, orice cetățean este binevenit și orice cetățean trebuie să beneficieze de toate drepturile pe care le oferă statul român. 

La întrebarea unui jurnalist despre afirmația răutăcioasă referitoare la culoarea pielii celor doi cetățeni străini, făcută de către primarul din Ditrău, deputatul Bende Sándor a dat puțin în bâlbâială și a încercat în puține cuvinte să o dreagă. Însă, din ce a declarat reiese clar că nu rezolvarea reală a problemei este preocuparea:

Astăzi, aici a trebuit cumva aplanat conflictul, și da, cred că cineva din sală a spus și așa ceva. Nu suntem de acord, dar nu putem să venim cu o anumită reacție la tot ce s-a spus. Eu cred că acum nu trebuie să purtăm un dialog în contradictoriu cu cetățenii. Idea a fost că să aplanăm cât de cât situația asta care s-a creat în comuna Ditrău. 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *