Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Instigatorii la ură să ia aminte! S-a deschis dosar penal

Foto: Ziar Harghita

Dintre maghiarii care se simt cu musca pe căciulă, iar în ultimile zile au făcut afirmații care incita la ură și discriminare trebuie să știe că legea e pe urmele lor. Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip prezent la dezbaterea organizată la Ditrău, în care miezul problemei s-au aflat cei doi brutari din Sri Lanka și angajatorul acestora, a declarat următoarele:

Încă din zilele trecute, la nivelul Inspectoratului Județean Harghita a fost înregistrat un dosar de cercetare penală, față de infracțiunea de incitare la ură sau discriminare în ideea în care trebuie să lămurim mai întâi ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat și să identificăm eventualele persoane care se fac vinovate de săvârșirea acestei fapte. Deocamdată, infracțiunea este cercetată in rem, urmând ca aceasta să aibă un suspect doi, mai mulți sau poate niciunul. Important este să clarificăm toate cauzele, toate împrejurările, detaliile și toate aspectele legate de acest caz.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *