Derby harghitean prefațat de înfrângerea ciucanilor

0

Articol disponibil în: Română

Astăzi, vineri 23 octombrie, s-au disputat două partide în cadrul seriei a V-a din Liga a III-a la fotbal. Rapid Miercurea Ciuc a fost învinsă cu 2-0, pe teren propriu, de către cei de la Avântul Reghin. De subliniat că în echipa ciucană evoluează fostul jucător de la Rapid București, Astra Ploiești, FCM Brașov sau ASA Tg. Mureș, Robert Ilyeș. Căpitanul formației din reședința de județ, ajuns la vârsta de 41 de ani, a decis să se întoarcă acasă pentru a ajuta echipa emblematică pentru sportul-rege. Ilyeș a avut o carieră prodigioasă la nivel mare, fiind campion al României, câștigător al Cupei și al Supercupei, toate trofeele fiind obținute în tricoul celor de la Rapid București.
Iubitorii fotbalului sunt invitați sâmbătă, 24 octombrie, să asiste la jocul dintre Luceafărul Bălan și AFC Odorheiu Secuiesc, care va avea loc la Bălan, cu începere de la ora 15.00.
În afara ambițiilor locale, jocul este foarte important în economia clasamentului, deoarece ambele combatante au o zestre săracă de puncte. gazdele sunt lanterna roșie a clasamentului, cu un singur punct acumulat până acum, în timp ce fotbaliștii din Odorheiul Secuiesc, sunt pe locul 12, antepenultimul, cu 4 puncte.
Rapid Miercurea Ciuc se află pe locul 8, cu 13 puncte.

Tot azi, în aceeași serie, s-a mai jucat meciul Sănătatea Cluj – FC Zalău, încheiat cu scorul de 2-2.

Restul rundei se compune din partidele:ilyes-ah779
CSM Sighetu Marmației – CS Oșorhei
CS Iernut – Industria Galda
Luceafărul Oradea – ASF Comuna Recea
Unirea Dej – Unirea Jucu
Toate meciurile încep la ora 15.00.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy