Descinderi cu mascați la Odorheiu Secuiesc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În acest moment au loc descinderi la un Centrul Educațional din Odorheiu Secuiesc.

Actualizare articol

În această clădire își au sediul mai multe instituții de învățământ și fundații, dar și o instituție media. Încă nu am aflat la care din aceste instituții de fac descinderi, dar vom reveni cu detalii.

Actualizare articol

Pe surse, percheziția se desfășoara la MUTF… o instituție de învățământ care ar fi primit finanțări dubioase pe contracte de consultanță. Tot în aceste momente se desfășoara o percheziție similară la Gheorgheni, la trustul de presă Gyergyó Tv.

Actualizare articol

Descinderea este efectuată de către DNA cu suportul Jandarmeriei din Mureș.
Pe surse am aflat că este vorba de niște finanțări pentru cursuri, iar în spatele afacerii s-ar părea că este implicat și fostul primar din Gheorgheni, Mezei Janos, și alte persoane din administrația publică din Harghita

Actualizare articol

Surse din Odorheiu Secuiesc ne spun că în afacerea care este acum anchetată de DNA ar fi implicat și fostul primar din Odorheiu Secuiesc, Jeno Szasz.

Actualizare articol

12596305_1006338289429813_887140433_n

În Gheorgheni continuă ancheta DNA la sediul  trustului de presă Gyergyó Tv

Vom reveni cu detalii

Comunicat de presă DNA

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Târgu Mureş efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupţie comise în perioada 2008-2012.
În cursul zilei de 01 februarie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 6 locații, situate în municipiul București și judeţul Harghita, reprezentând sediile unor societăți comerciale.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita.
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

 BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy