Álarcos csendőrök rajtaütése Székelyudvarhelyen

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Jelen pillanatban maszkosok rajtaütése zajlik egy székelyudvarhelyi Oktatási Központban.

A cikk aktualizálása

Az épület több tanintézménynek és alapítványnak ad otthont és egy média intézménynek.Még nem lehet tudni ezek közül melyikhez szálltak ki.Visszatérünk részletekkel.

A cikk aktualizálása

Forrásaink szerint a házkutatás a MÜTF-ön folyik-egy olyan tanintézménynél amely gyanús pénztámogatást kapott volna tanácsadási szerződésekre.Ugyanebben az időpontban házkutatás zajlik Gyergyószentmiklóson is,a Gyergyó Tv-nél.

A cikk aktualizálása

A korrupcióellenes ügyészség(DNA) végzi a vizsgálódást,marosvásárhelyi csendőrök támogatásával.Olyan felnőttképzésről szóló szerződések mögötti ügyletek után kutattak,amelyekben részes lenne Mezei János gyergyói volt polgármester és más személyek a hargitai közigazgatásból.

A cikk aktualizálása

Székelyudvarhelyi források szerint a DNA által jelenleg vizsgált ügyben, Szász Jenő,Székelyudvarhely volt polgármestere is érintett lenne.

A cikk aktualizálása

Gyergyószentmoklóson tovább folyik a vizsgálódás a Gyergyó Tv-nél

Visszatérünk részletekkel a későbbiekben.

A DNA sajtótájékoztatója

A korrupcióellenes ügyészség(DNA)Marosvásárhelyi Területi Irodája nyomozást folytat egy olyan peres ügyben melyben 2008-2012 között elkövetett korrupciós cselekedet az alapja.

2016 február 1-én ,a hivatalos házkutatási parancs felmutatásával 6,Bikarestben és Hargita megyében bejegyzett kereskedelmi társaság székhelyén történik házkutatás.Az ügyészek munkáját a Hargita megyei csendőrség segíti.

További információval a későbbiekben szolgálunk a lehetőségek szerint.

Közszolgálati ésIinformációs Iroda

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy