Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Destinația anului 2022. Toplița a câștigat la categoria Localități Turistice

Sâmbătă, 2 iulie,  în cadrul emisiunii „Destinația Anului” de la Prima TV, municipiul Toplița a fost desemnat câștigător la categoria Localități Turistice.
„Destinația Anului este cea mai importantă competiție de promovare a turismului național prin popularizarea destinațiilor turistice ale României în mediul online și prin intermediul emisiunilor realizate la PrimaTV. Destinația anului se alege prin implicarea directă a românilor pe destinatiaanului.ro, și prin colaborarea cu bloggeri și influenceri de turism.”, se menționează pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Toplița
Începând cu acest an, proiectul Destinația Anului, se realizează în parteneriat cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și Alianța Pentru Turism.
Municipiul Toplița a concurat la categoria Localități Turistice cu orașele Dărmănești și Brezoi.
„Vă mulțumim tuturor celor care ați recomandat și susținut municipiul Toplița!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a primăriei.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.