Doi copii dispăruţi de la un Centru de Minori din judeţul Vrancea găsiți în trenul Braşov – Miercurea-Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Vigilenţă şi profesionalism demonstrate de poliţiştii Postului de Poliţie TF Miercurea-Ciuc, prin depistarea a doi minori, de 13 şi 15 ani, dispăruţi de la un Centru de Minori din judeţul Vrancea.

În urma unui control efectuat în cursul nopţii precedente, în jurul orei 23:40, în trenul R 4515, care circulă pe relaţia Braşov – Miercurea-Ciuc, polițiștii Postului de Poliție TF Miercurea-Ciuc i-au depistat pe T.A. de 15 ani, din comuna Gura Șuții, judeţul Dâmbovița şi C.D. de 13 ani, din comuna Făcăeni, judeţul Ialomița.

Prin verificări poliţiştii au stabilit că adolescenţii erau instituționalizați la Centrul de Minori Dumbrăveni, judeţul Vrancea, de unde au plecat la data de 14.02.2016, fără aprobare, fiind daţi în urmărire la nivel naţional.

În aceste condiţii minorii au fost internați la DGASPC Harghita – Centrul de Primire și Intervenție în Regim de Urgență Miercurea-Ciuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy