Maratonul lecturii 2016: TAMÁSI ÁRON

0

Articol disponibil în: Magyar Română

TAMÁSI ÁRON (1897-1966)
TAMÁSI ÁRON (1897-1966)

Maratonul lecturii este organizat în fiecare an, începând de anul 2009. Organizatorul evenimentului este, începând din anul 2014, Biblioteca Judeţeană „Kájoni János” cu sprijinul Consiliului Judeţean Harghita. Evenimentul va avea loc în data de 23 februarie 2016, locul central de desfăşurare este sala de evenimente a Bibliotecii Judeţene „Kájoni János”

În acest an vom citi împreună din operele scriitorului TAMÁSI ÁRON (1897-1966), personalitate marcantă a literaturii maghiare din secolul 20, născut în judeţul Harghita, în comuna Lupeni.
Maratonul lecturii nu este legat de un singur loc, participanţii pot să se alăture lecturii şi de acasă, de oriunde din lume, este important doar ca organizatorii locali din instituţii sau organizaţii să înregistreze numărul participanţilor şi locul unde se desfăşoară lectura.

Fiecare cititor va primi un semn de carte pentru participare la lectură. Scopul principal al acestui eveniment este să citim împreună cât mai mulţi, în cât mai mule locuri, să atragem atenţia asupra lecturii, asupra faptului că cititul este o sursă de bucurie. Toată lumea are dreptul la lectură, nu numai cei care citesc bine.

plakat-tamasimaraton

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy