Dosar penal la 69 de ani

0

Articol disponibil în: Magyar Română

furt-lemnPoliţiştii i-au întocmit dosar penal unui localnic de 69 de ani, din comuna Praid, suspect de tăierea ilicită a cel puţin 5 arbori.

Miercuri, 13septembrie, în jurul orei 10:00, în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice, poliţiştii Postului de Politie Praid şi organele silvice locale Praid au efectuat verificări în locul numit „Elemer”, unde au constatat că L.K. de 69 de ani, din localitate, este suspect de tăierea ilegală şi de sustragerea a cel puţin 5 arbori de esenţă foioase, specia fag.
Materialul lemnos rezultat, respectiv 7,64 mc în valoare de 2.591,12 lei, a fost ridicat în vederea confiscării, iar faţă de cel în cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori şi furt de arbori, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy