Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Dosar penal pe numele unui adolescent din Ditrău

Un tânăr, de 16 ani, din Ditrău, în timp ce conducea un motociclu pe raza localității respective, pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 38 ani.

În data de 30.03.2019, ora 12.17, G.L., de 16 ani, din Ditrău, în timp de conducea un motociclu pe o stradă din localitatea de domiciliu, nu a acordat prioritate, într-o intersecție, autoturismului condus de L.L., de 38 ani, și a intrat în coliziune cu acesta. Evenimentul rutier a avut drept urmare avarierea ambelor vehicule implicate. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că G.L. nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar motociclul era neînmatriculat.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *