Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Dosar penal pentru incendierea a două anexe gospodărești

Atenție la activitățile de igienizare ce implică aprinderea vegetației uscate ! A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, în contextul în care două anexe gospodărești din localitatea Suseni, sat Valea Strâmbă, au fost afectate de un incendiu declanșat pe fondul desfășurării unor astfel de activități.

Foto cu caracter ilustrativ

În data de 28.03.2019, S.A., de 51 ani, din comuna Suseni, sat Valea Strâmbă a desfășurat activități de igienizare în curtea unui imobil din localitatea de domiciliu, prin aprinderea vegetației uscate, declanșând un incendiu care s-a propagat și în imobilul învecinat, afectând două anexe gospodărești.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de distrugere din culpă, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *