Dosare penale întocmite de polițiștii din Harghita, perioada (16-18 martie)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 16 martie 2024, în jurul orei 14:30, un tânăr de 27 de ani, din Miercurea-Ciuc, a fost depistat de polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea sa de domiciliu, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.
A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 16 martie 2024, în jurul orei 9:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Odorheiu Secuiesc-Biroul Rutier au depistat un bărbat, de 58 de ani, din comuna Zetea, în timp ce conducea un vehicul de tip moped, fără a avea montate plăcuțele de înmatriculare.
Polițiștii au efectuat verificări rezultând faptul că mopedul în cauză nu este înmatriculat sau înregistrat, iar bărbatul nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.
A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat și conducere fără permis.

La data de 16 martie 2024, în jurul orei 15:30, un bărbat de 44 de ani, cetățean străin, a fost depistat de polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din Odorheiu Secuiesc, având 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul în cauză a fost transportat la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice.
A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La aceeași dată, în jurul orei 19:30, un bărbat de 36 de ani, din Odorheiu Secuiesc, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din localitatea sa de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul alcooltest efectuată de polițiști a rezultat o valoare de1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.
A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 17 martie 2024, în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Borsec-Formațiunea Rutieră au depistat un bărbat de 51 de ani, din Tulgheș, în timp ce conducea un autoturism aflându-se într-o stare avansată de ebrietate, motiv pentru care nu a fost posibilă testarea cu aparatul alcooltest și a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice.
De asemenea, ca urmare a verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că acesta are dreptul de a conduce anulat.
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 18 martie 2024, în jurul orei 1:10, un bărbat de 53 de ani, din Odorheiu Secuiesc, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din localitatea sa de domiciliu având 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar despre vehiculul condus există indicii că ar fi neînmatriculat.
Față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.
A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

  • informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy